7,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,6
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
7,3
Faciliteiten
7,4
Personeel
7,3
Waar voor uw geld
7,0

Beoordelingen

    Stephanie
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kris
    be

    Beoordelingsscore

    4,2
    23 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Albert
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Arie
    nl

    Beoordelingsscore

    9,0
    19 april 2018

    Was zo goed

    Mach niet duurder worden
    Was naar wens. Kaart restaurant matig
    Egbert
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 april 2018

    Goede overnachting op de goede locatie.

    Ik vind de badkamer slecht. Je kunt je spullen niet kwijt. Ook vind ik de glazen wand niet geschikt voor een badkamer.
    We vonden de overnachting prima, ook het ontbijt was goed.
    Cindy Reijnen-Peters
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 april 2018
    Het meeste personeel spreekt geen Nederlands.. Wat je wel zou verwachten van een hotel in Nederland. Ook Engels wordt soms niet verstaan.. De badkamer was niet gescheiden door een muur, maar een glazen (bijna doorzichtige) wand.
    Bij het ontbijt was er een ruime keuze.. broodjes, croissants, beleg, groenten, spek, eieren.. De kamers waren een beetje klein, maar zeker groot genoeg voor een kort verblijf.
    Bert
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    16 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lore
    be

    Beoordelingsscore

    5,0
    15 april 2018

    Mooie kamer en ligging maar heel vuil.

    Het was heel vuil: nagellak en vuile plekken in het bad; zwarte haren op het bed, douche, in de handdoeken, lavabo... het bed lag eveneens vol met allerhande vuil.
    De ligging was perfect, dicht bij de metro zodat je op 15 minuten in het centrum bent.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    14 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ludo
    be

    Beoordelingsscore

    5,0
    13 april 2018
    De badkamer had geen stopcontact(en) hetgeen vervelebd was. Er was ook geen ruimte om eigen flacons en dergelijke te stallen. We vonden het hotel wel oke maar ab-so-luut geen vier sterren waard.
    De inrichting en vooral de parking. Dit laatste was het belangrijkste keuze-argument.
    Janine-Daniëlle
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    12 april 2018

    goed en keurig hotel. behulpzaam personeel. nette badkamer, bed mag wel wat zachter.

    We hadden een hele grote vlek in de molton van ons matras. ze hebben de lakens verschoond wat helemaal super was. maar ze hadden geen extra molton. Dit vond ik wel kwalijk voor een 4 sterren hotel. Als vergoeding kregen we wel gratis ons ontbijt. Iets wat harde bedden maar ons eigen bed is ook super zacht dus niet te vergelijken.
    Goed en uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Fout gebeld met ons beddengoed en dit werd gelijk verholpen.
    Maaike
    be

    Beoordelingsscore

    6,7
    12 april 2018
    Ontbijt beperkt, kleine badkamer
    Vriendelijk personeel, vlakbij metro
    CO
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 april 2018

    Prima verblijf voor het doel waarom we hadden geboekt. Goede locatie.

    Renaaat
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    11 april 2018
    Er zaten hier en daar wat zwarte haren in het bed en in de douche. Niet echt fris.
    De locatie. Lekker dichtbij het ziggo dome. Verbinding met centraal ook goed. Fijn dat de auto een dag mocht blijven staan.
    Nienke
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    10 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johny
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    9 april 2018
    Dit is zeker geen vier sterren hotel, de badkamer is klein en er is niet eens plaats om een toiletzak te plaatsen, ook een hele smalle ruimte voor het toilet, het ontbijt was heel gewoon en vooral geen verse producten aanwezig, alles verpakt, wel betalen voor een vier sterren hotel maar niet de bediening krijgen.
    We hebben geluk gehad en hadden een autostaanplaats en de metro op enkele minuten wandelen van het hotel,
    Doris
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Biangela
    nl

    Beoordelingsscore

    9,5
    2 april 2018

    voor 1 nacht was het top had het aan mijn zin geweldig

    niks tot nu toe
    ontbijt was heerlijk , kamer was top netjes en schoon bedankt voor jullie service
    Jacco

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen