Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

7,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,7
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
7,3
Faciliteiten
7,4
Personeel
7,3
Waar voor uw geld
7,1
Beoordelingen
    nl
    9,2
    18 december 2017
    gezellig leuk weekend gehad
    niks. top locatie prima hotel!!!
    Mooie ruime kamer, zeer luxe, prachtige badkamer, zeer modern aan 1 kant van het hotel lelijk uitzicht maar daar als je een hotel kamer boekt voor het uitzicht kan je beter thuis blijven.
    Rob
    nl
    3,8
    18 december 2017
    Goed bed
    Service personeel receptie
    Onbijt was redelijk. In de info map op de kamer zat alleen een prijslijst, geen info bijv over de ontbijtijden e.d.. Glazenwand tussen bed en badkamer is geen succes. Personeel receptie voorziet niet in info of men moet daar nadrukkelijk om vragen.
    Ahmet Akakca
    nl
    4,6
    18 december 2017
    Vroegtijdig uitgecheckt
    Helaas hebben we geen oog dicht gedaan en hebben we vroegtijdig uitgecheckt dit doordat we de hele nacht last hadden van dronken jongeren die terug kwamen van het stappen. Beneden bij de receptie gaven ze achteraf aan dat heel onze gedeelte van de verdieping vol zat met jongeren en dat neem ik de hotel wel kwalijk dus wij hebben niks aan onze boeking gehad en onnodig geld uitgegeven voor deze kamer. Wat betreft de kamer lag er stof op de planken en rook de douche heel muf en deze hebben we open gezet om te luchten.
    Snelle mening
    nl
    7,1
    18 december 2017
    Nodig
    Geen zeep, airco deed het niet en er is niet goed gecommuniceerd met de schoonmaak in verband met late uitcheck.
    Locatie
    nl
    8,3
    17 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    2,5
    17 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rob
    nl
    8,8
    16 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Erik
    nl
    8,3
    16 december 2017
    Verblijf prima, goed verzorgde kamer en vriendelijk personeel
    Kamersleutel is een keycard waar ik twee keer een storing had, wat vervelend was. Maar dit staat los van het verblijf, die was perfect.
    Rolf
    nl
    7,9
    16 december 2017
    Gewoon goed Hotel voor een prima prijs.
    Prijs
    Inge
    be
    7,1
    15 december 2017
    Goed
    Zeer slechte regeling van de apparatuur van de verwarming op de kamer,het was meer koud dan warm
    nl
    10
    15 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Caroline
    be
    8,3
    15 december 2017
    goede bedden,goede donkere gordijnen.Koffie faciliteiten op de kamer.Uitgegreid ontbijt. Door zeer slecht weer zijn we een dag later pas aangekomen en hebben we die dag niet moeten betalen(we hadden wel verwittigd)wat wij zeer tof vonden!
    be
    6,7
    15 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maya
    nl
    8,8
    14 december 2017
    Het boeken met ideal
    Ik wilde graag een romantische kamer maar hier heb ik niks van gezien. Om mijn partner te verrassen. Volgende keer beter
    Viresh
    nl
    2,5
    14 december 2017
    Een ramp!
    Personeel erg brutaal en onvriendelijk. Kamers ontzettend vies! Bedden smerig!
    Locatie
    Richard
    nl
    9,2
    14 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Patrick
    be
    7,5
    13 december 2017
    Keuze voor het dinner is beperkt. Er is weinig (geen) horeca in de buurt. Eten kan je dus best in het centrum van Amsterdam doen.
    Verzorgde ruime kamer. Goed ontbijt. Gelegen op 500m van het metro station.
    nl
    7,5
    13 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    13 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jeremy
    nl
    9,2
    8 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen