+31 20 2202500

Reserveringsbeleid

Nationale classificatie De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft dit hotel een officiële sterrenclassificatie toegekend. Belangrijke info voor vertrek:

• Kinderen t/m 11 jaar oud kunnen gratis verblijven wanneer zij in dezelfde kamer als hun ouders of voogd verblijven en de aanwezige bedden gebruiken.
• Aangrenzende kamers kunnen aangevraagd worden, afhankelijk van beschikbaarheid. Informeer rechtstreeks bij de accommodatie via de contactgegevens in de boekingsbevestiging.

Toeslagen:
De accommodatie kan de volgende toeslagen en borgsommen tijdens de serviceverlening, bij check-in of bij check-out in rekening brengen:
• Toeslag voor extra bed: EUR 50,- per nacht
• Hotel zal haar gewaardeerde gasten ten alle tijden attenderen om de waardevolle eigendommen in daarvoor bestemde kluis te beheren. Het hotel zal nooit hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De bovenstaande lijst is mogelijk niet volledig. Toeslagen en borgsommen zijn mogelijk exclusief btw en kunnen gewijzigd worden.

Verplichte toeslagen en belastingen: 
De onderstaande kosten zijn, tenzij anders vermeld, niet inbegrepen bij het kamertarief. Als ze niet zijn inbegrepen, dan worden ze door de accommodatie bij check-in of check-out in rekening gebracht. Kosten variëren op basis van verblijfsduur of het kamertype. Deze accommodatie brengt de volgende zaken in rekening:
• Een toeristenbelasting van 5 procent wordt in rekening gebracht

Annuleringsvoorwaarden:

Normaal tarief:
Het is toegestaan om de reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos te annuleren en/of te wijzigen.
Non-refundable tarief:
Het is niet toegestaan om de reservering kosteloos te annuleren en/of te wijzigen.
Corporate tarief:
Het is toegestaan om de reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos te annuleren en/of te wijzigen.

OZO Hotel Annuleringsvoorwaarden voor groepen
- Tot 4 weken voor aankomst - 100% kosteloos te annuleren
- Binnen 4 tot 2 weken voor aankomst - 50% kosteloos te annuleren

Garantiemethode:
Het OZO Hotel vereist een geldige creditcard om uw reservering te garanderen. Uw creditcard wordt voor de eerste overnachting geatoriseerd om de geldigheid van uw creditcard te bepalen. Indien uw creditcard ongeldig blijkt te zijn, wordt uw reservering onmiddelijk geannuleerd.

Close